Beleef de wereld op een andere manier!

Beleef de wereld op een andere manier!

Heb jij alles van de wereld ondertussen wel een keer gezien? Daar geloven we niks van! Er zijn altijd unieke plekjes die je nog niet gezien hebt, misschien wel omdat ze je helemaal niet interessant lijken. Daarnaast kun je plekken die je al eens hebt gezien, ook nog eens proberen te kijken vanuit een ander perspectief. Hierbij helpt je modus van transport enorm. In deze blog noemen we drie soorten transport die jij kunt overwegen voor een unieke vakantie!

1. Fietsvakantie

Veel mensen denken dat ze de hele wereld moeten oversteken om de prachtigste plekken te vinden, maar dat is niet geheel waar: dichtbij huis is er ook veel pracht te vinden. Met een fietsvakantie vind jij de mooiste plekken in Nederland, of steek je op unieke wijze de grens over naar Duitsland of België. De route bepaal je volledig zelf! Een fietsvakantie geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, omdat jij volledig de touwtjes in handen hebt. Daarnaast geeft het een goed gevoel om gezond bezig te zijn tijdens je vakantie; iets wat op de fiets geen probleem moet zijn. Als jij helemaal enthousiast wordt van het idee van een fietsvakantie, raden we je wel aan om een goede fietsverzekering af te sluiten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade!

2. Wandelvakantie

Hou je van een actieve vakantie, maar is fietsen niet echt jouw ding? Trek dan de wandelschoenen aan en begin direct! Het leuke aan een wandelvakantie is dat je deze dichtbij huis kunt doen, maar dat je ook eerst het vliegtuig in kunt stappen. Als je voor dit laatste kiest, ligt de wereld aan je voeten. Voor een wandelvakantie hoef je minder creatief te zijn dan je misschien verwacht, aangezien er overal ter wereld al mooie wandelroutes voor je zijn uitgestippeld. Of jij nou kiest voor een wandeltocht door Zweden, Portugal of Griekenland – een wandelvakantie laat jou de mooiste plekken van de wereld zien, ter voet!

3. Een cruise

Een actieve vakantie is heel leuk, maar we snappen dat het niet de perfecte vakantie voor iedereen is. Een vakantie is ook juist de tijd om tot rust te komen. Wat is nou een betere manier om dit te doen dan op een cruise? Net als bij een wandelvakantie is het volledig aan jou waar je deze cruise laat plaatsvinden: er zijn namelijk bijna overal wel cruiseboten te vinden. Een cruise geeft jou de luxe die je gewend bent van een hotel, maar laat je tegelijkertijd veel mooie plekken zien op een unieke wijze. Ideaal dus!

Welke vakantie jij ook voor ogen hebt, het is te allen tijde belangrijk dat je goed verzekerd bent. Neem eens een kijkje op de website van InShared en vind de perfecte verzekering voor jouw omstandigheden!