Je bedrijfspand beter op laten vallen

Je bedrijfspand beter op laten vallen

Jouw bedrijfspand beter op laten vallen kan je doen met lichtreclame. Dit is een erg effectief offline marketingmiddel om de naamsbekendheid van jouw bedrijf op te laten vallen. Benieuwd naar alle info? Hieronder lees je er alles over!

Wat is lichtreclame?

Verlichte reclame is een vorm van reclame die gebruik maakt van licht om de aandacht te trekken. Het is meestal een statisch bord dat 's nachts verlicht is, maar het kan ook een bewegend bord zijn zoals een billboard of LED-display. Verlichte borden worden gebruikt om producten, diensten en evenementen te promoten.

Gebouwen en structuren kunnen verlicht worden met woorden of beelden voor speciale gelegenheden, zoals kerstversieringen aan de zijkant van gebouwen. Je kunt lichtreclame inzetten door dit bedrijf in Drachten!

Hoeveel kost lichtreclame?

Wanneer je jouw zaak wilt laten opvallen, is lichtreclame een van de meest effectieve manieren om dat te doen. Maar hoeveel kost het? Het korte antwoord is dat het afhangt van een aantal factoren.

Er zijn een paar belangrijke gebieden die de kosten van lichtreclame kunnen beïnvloeden: grootte, locatie en ontwerp. Hoe groter jouw bord is, of als het geplaatst is op een zeer zichtbare plaats (zoals op de top van een hoog gebouw), dan zal het waarschijnlijk duurder zijn dan kleinere borden die lager geplaatst zijn op muren of gebouwen. Naast grootte en locatie zijn er nog andere aspecten om te overwegen bij het bepalen van hoeveel een verlicht teken zal kosten: ontwerpkosten; drukkosten; installatiekosten; onderhoudskosten; elektriciteitsrekeningen enzovoort

LED en neon lichtreclame: de verschillen

Het eerste type lichtreclame is de LED (light-emitting diode), een halfgeleider die licht uitstraalt wanneer er stroom doorheen gaat. LED-lampen worden gebruikt voor zowel binnen- als buitenreclame, en ook voor algemene verlichtingsdoeleinden.

LED-borden zijn ook bekend als LEC (light-emitting condensator) of OLED (organic light-emitting diode) borden. Deze nieuwere types van borden hebben aan populariteit gewonnen omdat ze efficiënter zijn dan de traditionele neonlampen en -lampen.

Een andere populaire optie is neon, die alleen of in combinatie met andere soorten verlichting zoals LED's of fluorescentielampen kan worden gebruikt. Neonreclames worden meestal geïnstalleerd in commerciële gebouwen, maar kunnen ook worden gevonden op bussen of straathoeken in de buurt van restaurants en bars om klanten aan te trekken die daar 's nachts willen eten nadat het donker is geworden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van lichtreclame?

Verlichte reclame is een geweldige manier om de zichtbaarheid van jouw eigendom te vergroten en meer klanten aan te trekken. Het is ook een geweldige manier om naamsbekendheid te stimuleren, omdat mensen jouw bedrijf zullen associëren met het verlichte teken, wat betekent dat wanneer ze ergens anders heen gaan, ze aan jouw bedrijf zullen denken.