Op droomvakantie naar Dubai

Op droomvakantie naar Dubai

Wil je een droomvakantie naar Dubai boeken? Dat kan! Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een pakketreis boeken of je vliegtickets en hotel los reserveren. Ook kun je ervoor kiezen om alleen je vliegtickets te boeken, en vervolgens een hotel zoeken in Dubai dat aan je wensen voldoet. In dit blogartikel vertellen we je meer over de mogelijkheden en geven we wat tips. Lees je mee?

De stad van het goud

Dubai is de stad van het goud. Dit zie je terug in de talloze bezienswaardigheden en attracties die de stad rijk is. Daarnaast kun je er erg goed winkelen, of genieten op één van de vele prachtige stranden. Dubai bezienswaardigheden zijn er genoeg. Of wat dacht je van een boottocht over Dubai Creek? Er valt heel wat te doen en te ontdekken in Dubai.

Op vakantie naar Dubai

Als je echt een droomvakantie wil boeken naar Dubai, dan zijn er een paar hotels die het beste bij jou passen. Denk aan het Emirates Palace hotel of kies voor het hotel van Hilton op Yas Island. Je kunt hier genieten van echte luxe. In Dubai heb je enorm veel sterren-hotels.

Bezienswaardigheden

Dubai kent tal van mooie bezienswaardigheden. Zo kun je Burj Khalifa bezoeken, de hoogste toren ter wereld, of breng een bezoek aan het Jumeirah strand. Ook kun je er heerlijk winkelen. Dubai is namelijk enorm gewild als winkelstad. Mall of the Emirates vind je bijvoorbeeld in Dubai. Dit winkelcentrum is enorm.

In Dubai hebben ze ook het Louvre. Ze hebben hiervoor het Louvre uit Parijs een flink bedrag betaald om hier de tweede Louvre te mogen openen. Het Louvre in Dubai is erg groot en je kunt er allerlei soorten kunstwerken bewonderen. Het is gebouwd in de vorm van een halve cirkel, omgeven door water.

Dubai vakantie boeken

Een droomvakantie naar Dubai boek je gemakkelijk online bij grote reisorganisaties zoals TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Corendon. Je boekt gemakkelijk en snel jouw reis naar Dubai. Er zijn reizen beschikbaar vanaf verschillende Nederlandse airports, zoals Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Je kunt ook een pakketreis naar Dubai boeken met overnachtingen in één van de vele luxe hotels.