Op zoek naar een avontuurlijk uitje?

Op zoek naar een avontuurlijk uitje?

Heb je binnenkort een uitje op de agenda staan? En ben jij degene die dit gaat organiseren? Dan wil je natuurlijk wel iets organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden! Kies voor een avontuurlijk uitje, dan weet je zeker dat mensen het hier nog lang over zullen hebben. Buggy rijden is zo’n avontuurlijk uitje waar de adrenaline door je lijf giert en waarbij je na afloop van de tour, nog heel veel te bespreken hebt. Waarom buggy rijden zo’n goed idee is voor een leuk uitje? Dat lees je hieronder!

Verharde- en onverharde wegen

Als je bijvoorbeeld kiest voor een buggy tour Het Schwarzwald, weet je zeker dat je een afwisselend parcours zult afleggen. Je rijdt hier namelijk door het prachtige Twentse landschap waarbij bosgebied wordt afgewisseld met prachtig open terrein. Je rijdt hier over zand- en bospaden, waarbij je dat unieke ‘off the road’ gevoel zeker gaat beleven. Maar onderweg is er ook genoeg gelegenheid om even lekker bij te komen op een gezellig terras. Even bijkletsen met de groep is natuurlijk ook erg belangrijk bij een leuk uitje!

Alles vooraf regelen schept rust

Als je kiest voor een arrangement, weet je zeker dat de dag prima zal verlopen. Je hoeft niet tussendoor met de groep te overleggen over bijvoorbeeld het volgende onderdeel of hiervoor steeds apart geld te vragen. Een arrangement is niet alleen heel voordelig, je weet ook zeker dat je er als organisatie op de dag zelf, er helemaal geen werk meer aan hebt. Bij een arrangement kun je bijvoorbeeld denken aan ontvangst met koffie en gebak, buggy rijden en vervolgens genieten van een BBQ met onbeperkt drinken. Liever een lopend buffet, zodat iedereen lekker vrij kan bewegen? Dit is ook mogelijk! Ook fijn voor de organisatie zo’n arrangement; heb je zelf ook een leuke dag!

Professionele begeleiding

De buggy’s zijn uiteraard veilig om in te rijden, bovendien wordt de tour begeleid door een professionele instructeur. De snelheid die wordt gereden onderweg is avontuurlijk, maar blijft binnen de perken, waardoor er niets kan gebeuren. Voor het opstuivende zand, zijn er brillen beschikbaar, waardoor er niets in de ogen kan waaien. Dat wordt veilig genieten, van een uniek uitje!