Thermostaat voorbeelden, lagere stookkosten

Thermostaat voorbeelden, lagere stookkosten

U verlaagt uw stookkosten als de temperatuur van de radiator lager wordt gezet terwijl de ruimte wordt geventileerd. Dit gebeurt automatisch met een slimme thermostaat als je als volgt te werk gaat: Naast de draadloze thermostaat kun je ook draadloze detectie groepen of raam- en deurcontacten integreren in je thermostaat systeem. Zet ze in dezelfde ruimte als de draadloze thermostaat. Vervolgens breng je het geheel in kaart in je Smart Home app. Wanneer je vervolgens een raam opent, verlaagt de draadloze thermostaat automatisch de temperatuur van de radiator. Sluit je het raam later weer, dan regelt de draadloze thermostaat de temperatuur automatisch terug naar de eerder ingestelde temperatuur. Het verlagen van de verwarmingskosten kan niet eenvoudiger.

Voordelen van een slimme thermostaat

- Regelt de temperatuur van de radiator en helpt de verwarmingskosten te verlagen

- Bestuurbaar en automatiseerbaar via app in het Smart thermostaat-systeem

- Eenvoudige integratie en controle

- Indien geïntegreerd in een smart home-systeem: meerdere draadloze thermostaten kunnen tegelijkertijd in dezelfde ruimte worden bediend (individuele ruimteregeling)

- Bedienbaar via spraakopdracht in combinatie met een Amazon product en het Smart thermostaat-systeem met geactiveerde remote home-functie

- Ook te gebruiken zonder smart home systeem

- Kan te allen tijde handmatig op het apparaat worden bediend

- Functie zonder smart home-systeem: de praktische automatische timer helpt de verwarmingskosten te verlagen en zorgt voor behaaglijke warmte wanneer het erop aankomt (3 verwarmingstijden en 3 spaartijden programmeerbaar op het apparaat, onbeperkt aantal verwarmings- en spaartijden programmeerbaar via de app).

- Vakantie functie

- Groot, gemakkelijk af te lezen display

- Bescherming tegen vorst en een open raam

- Automatische kalkbescherming voor de radiatorkraan

- Incl. 3 adapters en draadverbinding

- Eenvoudige en vuilvrije installatie en comfortabele instelling van het apparaat dankzij de easy-click-functie

- Het watercircuit van de verwarming hoeft tijdens de installatie niet te worden geopend.

- De draadloze thermostaat voor radiatoren kan eenvoudig worden gedemonteerd en is daarom bij uitstek geschikt voor huurappartementen.

- Werking op batterijen (incl. 2 AA-batterijen)

Thermostaat duurzaam

Misschien nog wel het belangrijkste van een slimme thermostaat is het verkleinen van je groene voetafdruk op het klimaat. Een slimme thermostaat is zeer duurzaam en bespaard niet alleen de stookkosten, maar kan naast zonnepanelen zeer veel energie besparen, en zal de CV ketel minder uitstoten Het is dus een goed idee om een slimme thermostaat te kopen!