Tips voor een kindvriendelijke tuin

Tips voor een kindvriendelijke tuin

Misschien wil je ervoor zorgen dat je kinderen zich kunnen vermaken in je tuin. In je tuin kun je van alles doen met je kinderen. Je kunt bijvoorbeeld naar een trampoline winkel gaan en een trampoline kopen voor in de tuin. Je kunt dan lekker met je kinderen op de trampoline springen in de tuin. Je kunt ook tafeltennissen of zelfs voetballen in je tuin. Als je het geld hebt, kun je ze ook leren zwemmen in een zwembad in de achtertuin. Ze zijn allemaal leuk en geven veel plezier.

Je mag een trampoline plaatsen

Elke ouder weet dat kinderen graag overal op springen, vooral op verende matrassen. Daarom kan het een goed idee zijn om een ​​Salta trampoline of een ander merk trampoline voor je kinderen te kopen en in de tuin te zetten. Springen op een trampoline is goed voor je kinderen omdat springen het gebruik van meerdere spieren vereist. Je kinderen gebruiken het momentum van hun hele lichaam wanneer ze springen. Het betekent dat ze elke spier in hun lichaam tegelijk aan het werk zetten. Hun lichaam wordt versterkt door al die op-en-neer bewegingen. Trampolinespringen kan ook hun botdichtheid verhogen. Eén studie toonde aan dat competitieve trampolinespringers dichtere heup- en wervelkolom botten hadden dan niet-trampolinespringers. Dit suggereert dat regelmatig trampolinespringen kan helpen om je botten te versterken en je risico later op osteoporose te verlagen.

Tafeltennis is een geweldige optie

Als je het geld hebt, kun je tafeltennisspullen kopen die het hele jaar buiten in je tuin kunnen blijven staan. De tafeltennis uitrusting is meestal gemaakt van weerbestendige materialen. Je kunt het echter nog verder beschermen tegen de elementen. Je kunt bijvoorbeeld een beschermhoes gebruiken om de levensduur van dit artikel te verlengen. Door de robuuste en duurzame materialen zijn ze iets duurder dan de indoor equivalenten. De sport tafeltennis heeft veel internationale erkenning gekregen. In verschillende landen zijn jonge mensen er ook erg van gaan houden. Het spel spreekt kinderen aan omdat het gezonde concurrentie aanmoedigt. De spelers moeten snelle reflexen en nauwkeurig voetenwerk hebben om te slagen in de sport. Het helpt studenten bij het plannen van bewegingen, het verwerven van vaardigheden, het ontwikkelen van armkracht en het verbeteren van de nauwkeurigheid. Het helpt ook om de cardiovasculaire conditie en spierkracht te vergroten.

Voetballen biedt ook veel plezier

Voetbal wordt al lang erkend als een van de beste spellen voor kinderen om te spelen. Naast verschillende fysieke voordelen, stimuleert het spel samenwerking, gerechtigheid en discipline. Het bevordert ook gewichtsbeheersing, spierkracht, flexibiliteit en coördinatie, evenals cardiovasculair uithoudingsvermogen. Het spelen met ballen heeft voordelen voor balans, cardiovasculair uithoudingsvermogen en verbeterde behendigheid van de voeten. Je kinderen kunnen via dit spel zelfs een band opbouwen met andere kinderen in de buurt.

Zwemmen in de achtertuin

Zwemmen is een geweldige sport om water fobieën te overwinnen. Je kind zou al op jonge leeftijd moeten leren zwemmen. Zwemmen leert aquatische ademhalingscontrole, wat de longcapaciteit verhoogt. Door gevarieerde slag stijlen te gebruiken, versterkt het ook de spieren. Als je geen geld hebt om een ​​zwembad in je achtertuin te bouwen, kun je eenvoudig een opblaasbaar zwembad kopen. Het voordeel hiervan is dat je hem eenvoudig kunt opblazen wanneer je hem nodig hebt en leeg laten lopen als je hem niet meer gebruikt.