Home
Contact
Adverteren
 

Hartelijk dank voor uw interesse in Schakelingen Online. Op deze pagina kunt u contact opnemen als u aanvullingen heeft op een van de categorieŽn op deze site en als u opmerkingen/suggesties hebt.

Adverteren

Voor informatie over adverteren kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar:  

Elektronica vragen

Voor vragen over elektronica kunt u terecht op het forum. In overzichtelijke subcategorieŽn kunt u gratis vragen en antwoorden over elektronica zoeken, plaatsen en beantwoorden. Het is eveneens een snelle manier om ons uw opmerkingen en suggesties te sturen. De site heeft inmiddels een aanzienlijke groep deskundige meedenkers. Het loont zeker de moeite je snel en gratis in te schrijven!

Overige vragen of opmerkingen

Schakelingen Online spant zich ervoor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie, schakelingen, rekentabellen, links en downloads op deze site zijn met zorg samengesteld, fouten zijn echter onmogelijk te voorkomen. Het gebruik en verwerken van alle gegevens en software op deze site is dan ook op eigen risico. De meeste schakelingen die afgebeeld en beschreven zijn op deze site zijn opgebouwd en getest en werken dus naar behoren. Eventuele schemafouten zijn echter niet uit te sluiten. Schakelingen Online aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het niet goed functioneren van een schakeling.
Indien u fouten of niet werkende links aantreft op deze website,
mail deze dan naar de webmaster.

Copyright © 2001-2015 Schakelingen Online - Bijgewerkt in July, 2015