Cadeautips voor een kersverse moeder!

Cadeautips voor een kersverse moeder!

Onlangs is één van je goede vriendinnen bevallen en ga je op kraamvisite om haar mooie nieuwe baby te ontmoeten. De geboorte van kinderen wordt altijd groots gevierd en daar horen cadeaus bij.

Heb je geen inspiratie en ben je op zoek naar ideeën voor een speciaal cadeau voor de gloednieuwe mama? Lees dan gauw verder voor een aantal tips!

In het ziekenhuis

Wanneer je ervoor kiest om op bezoek te gaan in het ziekenhuis net na de bevalling, is het natuurlijk wel zo leuk om een klein presentje mee te nemen voor de kersverse ouders en hun nieuwe baby. Dit kan zowel voor kindje als voor de ouders zelf zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi groot bos bloemen of een ballon. Wil je iets leuks en gezonds geven?  Kies er dan voor om een fruitmand te bestellen en op te sturen zodat de kersverse moeder haar dagelijkse dosis gezonde vitamientjes binnenkrijgt om zo snel mogelijk te genezen van de bevalling!

Fotoboek

In plaats van op zoek te gaan naar een cadeau, kun je er ook voor kiezen om zelf creatief aan de slag te gaan. Je kan een fotoboek voor jouw vriendin maken met daarin alle foto’s van de afgelopen 9 bijzondere maanden voor haar. Zwanger zijn is één van de mooiste dingen wat een vrouw kan overkomen. Een fotoboek is de perfecte oplossing om deze mooie herinneringen op te halen. Voor het kindje is het erg leuk voor later om te zien hoe haar/zijn ouders vroeger waren toen ze jong waren!

Zwangerschapskussen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat het lichaam vrouwen na de bevalling erg zwak en kwetsbaar kan zijn. Daarom is een goede nachtrust van belang om snel te herstellen. Een zwangerschapskussen is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan het lichaam van een zwangere vrouw en geeft veel ondersteuning aan het lichaam tijdens het slapen. Op deze manier komt ze beter tot rust. Zo kan ze dit kussen bijvoorbeeld ook gebruiken als voedingskunnen.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Als het cadeautje gericht is voor de baby, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dit kan bijvoorbeeld een speelgoedtrein zijn met de naam van het kindje, een boekje met de naam van het kindje erin verwerkt, schattige rompertjes of een grote teddybeer. Het is een ontzettend lief gebaar om een gepersonaliseerd cadeau te geven voor de geboorte van het kindje van je goede vriendin.