Waarom zijn systeemwanden ideaal voor het kantoor van de toekomst?

Waarom zijn systeemwanden ideaal voor het kantoor van de toekomst?

De Coronatijd heeft ons één ding geleerd; de toekomst van het kantoor is definitief veranderd. We hebben bijvoorbeeld meer behoefte aan flexibiliteit als het gaat om de inrichting van kantoren. Hierbij speelt snelheid ook een belangrijke rol, als we iets willen veranderen, willen we dat zo snel mogelijk doen en tegen zo min mogelijk kosten. Systeemwanden zijn gemaakt voor het kantoor van de toekomst. Met systeemwanden kun je als bedrijf kantoren snel (her)inrichten, waarbij de bestaande interieurstijl intact blijft.

Systeemwand biedt flexibiliteit tegen lage kosten

Systeemwanden bieden de mogelijkheid om ruimtes snel en gemakkelijk op te delen. Heb je een grote kantoorruimte en wil je hier twee aparte kantoren van maken? Dan is een systeemwand hiervoor ideaal. Heb je de behoefte om na verloop van tijd deze twee kantoren op te splitsen in vier ruimtes, dan kan dat ook. Ieder bedrijf is aan verandering onderhevig. Bijvoorbeeld doordat de strategie wijzigt. Een gevolg van een gewijzigde strategie kan zijn, dat er meer behoefte is aan kleinere, afgescheiden kantoren waar medewerkers in alle rust kunnen werken. Ook kan een strategiewijziging leiden tot een grotere behoefte aan bespreekruimtes. Systeemwanden zijn op die momenten de ideale oplossing om snel veranderingen door te kunnen voeren, maar wel tegen lage kosten en met behoud van het huidige kantooruiterlijk.

Ruime keuze aan systeemwanden

Wil je een aanpassing doen aan je kantoorruimte? Dan kun je zelf bepalen welk type scheidingswand hier het beste bij past. Wil je bijvoorbeeld een spreekkamer, waarbij je wel de mensen in die kamer wilt kunnen zien, dan zou je kunnen kiezen voor een glazen systeemwand. Deze wand past prima in een transparante organisatie, waarbij medewerkers veel in teamverband werken. Wil je graag een systeemwand die je zelf kunt voorzien van bijvoorbeeld behang om het een eigen stijl mee te geven? Kies dan voor een metal stud scheidingswand. Ideaal als je een uitgesproken interieurstijl hebt, waar je met specifiek behang deze huisstijl prima mee door kunt trekken. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor gips of spaanplaat. Wat voor interieurstijl je ook op kantoor hebt, er is altijd wel een systeemwand te vinden die hier bij past. Scheidingswanden op kantoor aanbrengen? Systeemwanden zijn hiervoor ideaal. Snel geplaatst, voordelig en smaakvol!