Zo vraag jij je vriendin ten huwelijk

Zo vraag jij je vriendin ten huwelijk

De locatie

De eerste stap is het uitzoeken van de perfecte locatie. Kies een plek waar jullie beiden graag komen, bijvoorbeeld het strand of een park. Als je haar ten huwelijk wilt vragen in een restaurant, kies dan bijvoorbeeld een plek waar jullie samen al heel wat mooie herinneringen hebben. Kies je voor een buitenlocatie, zoals bijvoorbeeld het strand? Hou dan rekening met de weersomstandigheden.

Het moment

De volgende stap is het bedenken van het perfecte moment. Je wilt natuurlijk dat je vriendin zich speciaal voelt en daarom is het belangrijk om goed na te denken over de timing. Wil je haar ten huwelijk vragen tijdens een romantisch diner? Of kies je ervoor om haar ten huwelijk te vragen tijdens een mooie wandeling? Dit is uiteraard een essentieel onderdeel, voor dit historische moment in jullie relatie.

De ring

Als laatste stap is het kiezen van de juiste ring. Er is een enorme keuze aan trouwringen. Je wilt natuurlijk dat je vriendin een ring draagt waar ze blij mee is en daarom is het belangrijk om goed na te denken over de stijl en het materiaal. Kies je voor een ring met diamanten? Of ga je voor een subtiele ring van goud of zilver? Het is belangrijk dat jullie beiden blij zijn met de keuze. Je kan in de aanloop naar dit moment alvast proberen te pijlen wat ze mooi vind als je een keer langs een juwelier loopt, misschien hebben ze hier wel hele exclusieve trouwringen en kun je daar daarom verleiden eens binnen te gaan kijken? Verder raden we altijd aan om één van de ringen van je vriendin uit haar sieradendoosje 'te lenen', zodat je de goede maat hebt als je een trouwring gaat kopen.

Foto moment

Je kunt er voor kiezen om het 'vraagmoment' te laten fotograferen. Je zal dit moeten afstemmen met de een familielid of vriend die dit moment stiekem wil filmen of fotograferen, maar het is een leuke manier om dit bijzondere moment vast te leggen. Zo heb je altijd een mooie herinnering aan dit moment.

Hopelijk hebben we jou met dit artikel op weg geholpen naar één van de mooiste momenten van je leven.