Zo zorg je voor de perfecte make-over van je badkamer

Zo zorg je voor de perfecte make-over van je badkamer

Accessoires voor in de badkamer zorgen voor de complete look van jouw badkamer. Denk aan die ene stoere, stalen kraan die de industriële look extra benadrukt of een mooie ronde spiegel aan de wand. Het zijn simpele dingen waar je niet zo snel bij stil staat, maar wel de sfeer in jouw badkamer bepalen. Met deze blog willen we een aantal artikelen benoemen die niet mogen ontbreken in jouw badkamer!

Douchewisser en vloertrekker

Eerst moet je even bij jezelf nagaan welke oppervlaktes je wilt schoonmaken en hoe groot dit oppervlakte is. Dit is essentieel om na te gaan wat de geschikte grootte wisser voor jou is. Door een groot assortiment aan wissers kun je gemakkelijk in de stijl van jouw badkamer kiezen. Dat is mooi meegenomen! Denk bijvoorbeeld aan een zwart strak wisser die goed bij de industriële look past. Deze komen met een houder waarmee je deze makkelijk aan de muur van de douche kunt hangen.

Badkamer luidspreker

Stel je voor: je hebt een lekker warm bad voor jezelf gemaakt met rozenblaadjes en geurkaarsjes, maar je mist nog één ding om volledige rust te creëren. Wat mis ik? Een badkamer luidspreker om rustige achtergrondmuziek op te zetten. Deze luidsprekers zijn waterdicht, wat heel erg handig is in vochtige ruimtes als een badkamer. Je kunt ervoor kiezen om er maar eentje te plaatsen, of misschien kun je er 2 of meer plaatsen als jouw badkamer heel ruim is. Ze zijn uitgerust met een hendel, waardoor ze heel makkelijk mee kunt nemen naar een andere kamer in huis of zelfs naar de tuin! Bij MaxTotaal bijvoorbeeld kun je al snel luidsprekers voor jouw badkamer vinden voor weinig!

Badmatten

De badkamervloer kan erg glad worden wanneer je nat uit de douche stapt en kan voor ongelukken zorgen. Dit kun je makkelijk voorkomen door een badmat buiten de douche te plaatsen om je voeten af te drogen na het douchen. Naast dat het een stuk veiliger is, is het ook lekkerder voor je voeten dan de koude vloer. Een badmat zorgt ervoor dat de look van jouw badkamer compleet is! Badmatten zijn in verschillende materialen beschikbaar, waardoor jij het beste materiaal wat bij jou past kunt uitkiezen.

Toiletborstel

Een toiletborstel is essentieel voor de schoonmaak van de wc-pot. Hoewel niemand deze vol in zicht wil hebben, kan deze echt niet ontbreken in de badkamer. Gelukkig zijn er veel modellen die stijlvol zijn om deze weg te werken in het interieur van je badkamer.