Home
Contact
Adverteren
 


tip!
LEDs-buy is een webwinkel met een groot assortiment LED artikelen en toebehoren.

tip!
Conrad Electronic is een groot bedrijf, dat oorspronkelijk uit Duitsland komt. Conrad Electronics verkoopt bijna alles wat met elektronica te maken heeft (ze hebben een assortiment van 40.000 artikelen). Conrad heeft tal van verschillende Arduino borden die je helemaal naar eigen wens kunt inzetten als onderdeel van bijvoorbeeld meetapparatuur.
  ELEKTRONICA PAGINA Uitgebreide linkpagina naar vele honderden elektronica sites
  Een pagina met daarop allemaal links naar elektronica sites. Geen oppervlakkige rubrieken maar uitgesplitste onderwerpen, zodat gericht zoeken gemakkelijker wordt.
  Een aantal links naar sites over zenders (/zendamateurs)

tip!
elektronica-lectuur voor professionals en hobbyisten die zich actief met elektronica en computertechniek bezighouden.
  Op deze site kan je printplaten laten maken die niet meer bestaan.
  bouwbeschrijvingen - IC data-base - halfgeleider data-base - tip's voor de ontwerper - encyclopedie - adressen en link's
interessante IC's - professionele informatie voor de elektronicus - elektronica software - elektronica tijdschriften
  Fabrikant van printplaten en frontplaten.
  Ruim 2 miljoen electronica artikelen
  Verschillende schema's, verdeeld over diverse sub-groepen
  schema's, elektronica downloads en elektronica informatie
 

Deze pagina bevat schema's voor radio's en elektronica, in verschillende categorieŽn. Er zijn ook gedeeltes over circuit analyse, theorie en ontwerpen, communicatie en handige hinten en tips.

  Een aantal links naar elektronica gerelateerde onderwerpen (om van te leren).
  MEETTECHNIEK . INFO Deze site is volledig toegewijd aan metingen die betrekking hebben op elektronica en elektrotechniek. Informatie over hoe een meetopstelling moet worden opgesteld en waar rekening mee moet worden gehouden staan in diverse artikelen.

tip!

Op deze site staan schema's onderverdeeld in diverse categorieŽn. Ook zijn er een aantal artikelen te vinden met uitleg over diverse componenten, schakelingen en dergelijke. In de download sectie kan je een aantal handige elektronica gerelateerde programma's vinden.

 

Solderen, meten, voeden en meer. Bij Eleshop.nl vindt je alles op het gebied van elektronicagereedschap.
 

 

MijnPrintplaat.nl is een jong bedrijf dat printplaten op maat tegen een betaalbare prijs fabriceert. Tevens kan je hier terecht voor LEDs en bijbehorende accessoires.


tip!

Op GoedkoopMeten.nl vind je allerlei meetinstrumenten geschikt voor diverse test- en meetapplicaties. Zo zijn er verschillende soorten multimeters voor elektronica, elektrotechniek, automotive en hobby. Maar je vindt er ook meters voor LCR, temperatuur en luchtsnelheid.

 

Dick Best is een elektronica winkel met een ruim assortiment kwaliteitsartikelen en lage verzendkosten.

Copyright © 2001-2015 Schakelingen Online - Bijgewerkt in July, 2015