Al liggend afslanken? Het is mogelijk!

Al liggend afslanken? Het is mogelijk!

Een slanke lijn en strakke taille. Het is en blijft een schoonheidsideaal. Jammer genoeg hebben we vaak zelf niet veel te zeggen over onze lichaamsbouw. Velen onder ons probeerden waarschijnlijk al verschillende diëten uit, om vervolgens nog meer in gewicht toe te nemen dan voordien. Sporten kan ook een optie zijn, maar dat is ook weer niet voor iedereen weggelegd. Voel je jezelf aangesproken? Let dan nu goed op, want met de huidige afslankapparaten wordt jouw lichaam in geen tijd strakker. Meer en meer raden schoonheidsspecialisten en cosmetisch experts verschillende gesofisticeerde toestellen en afslankmethodes aan om te vermageren. Een welbekend voorbeeld is een infraroodcabine, waarbij je al liggend in een cabine jouw vetmassa doet verminderen en tegelijk je spieren verstevigt. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan verder en ontdek alles over deze nieuwste trend.

Je kan het zo gek niet bedenken

Om aan de toenemende vraag van afslanken en spieropbouw te voldoen, blijven heel wat producenten afslankmanieren bedenken en ontwikkelen. Naast de traditionele voedingssupplementen zijn de afslanktoestellen immens populair. Deze bestaan tegenwoordig in alle vormen, maten en modellen. Wel hebben ze één belangrijk kenmerk gemeen: je verliest gewicht en vetmassa, gewoon door te ontspannen. Zo bestaan er bijvoorbeeld behandelingen waarbij je moet plaatsnemen in een speciaal pak. Een andere veelgebruikte methode is de infraroodcabine, waarbij je op een volledig natuurlijke manier gewicht kan verliezen. Zoals je ziet, bestaan er dus heel wat methodes om op een passieve manier gewicht te verliezen. Aan jou om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften en vereisten past.

Het GMP-toestel: een professionele afslankcabine

Uit alle afslankmogelijkheden is de GMP-infraroodcabine zeker een waardevolle keuze. De infraroodstralen die het toestel uitstraalt, dringen tot in de diepere lagen van de huid. Daardoor stijgt uiteraard de lichaamstemperatuur en worden de zweetklieren aangesproken, waardoor je begint te zweten en dus vocht verliest. Bovendien krijgt je metabolisme een boost, waardoor je extra calorieën verbrandt. Dat zorgt bijgevolg voor een afname in lichaamsgewicht. Maar er is meer! Deze GMP-infraroodcabine doet de spanning en stress uit het lichaam verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daardoor komen klanten volledig ontspannen uit de cabine, en zijn het lichaam én de geest weer in totale rust. Daarnaast heeft het GMP-toestel een superieure ontgiftende werking. Afvalstoffen verlaten hierbij het lichaam, waardoor het volledig gereinigd wordt.

Jouw praktijk vervolledigen met een GMP-toestel

Ben je overtuigd van de doeltreffende werking van een GMP-toestel? Voeg hem dan toe aan jouw schoonheidspraktijk. Hij is ongetwijfeld een waardevolle aanwinst, waarmee je heel wat klanten tevreden zult stellen. Als erkend verdeler van het GMP-toestel in de Benelux is DEN Esthetics een professionele en waardevolle partner. Op hun website vind je heel wat informatie over de werking en mogelijkheden van de GMP-infraroodcabine. Daarnaast bieden zij nog heel wat andere effectieve en professionele cosmeticatoestellen aan.