Hoe houd je jezelf koel deze zomer?

Hoe houd je jezelf koel deze zomer?

Bij het plannen van een zomerfeest op een strand of park, bereiden mensen meestal een koelbox voor. De box houdt de etenswaren en dranken zelfs in de zinderende zomerhitte op temperatuur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je uitgedroogd raakt als je naar buiten gaat. Je kunt jezelf zo altijd koel houden. Als je zin in een koel drankje hebt haal je er gewoon één uit je koelbox. 

Rangschik je eten en drinken 

Niets is vervelender dan in een koelbox te moeten graven om het koude eten of drinken te kunnen pakken. Om dit te voorkomen, kunnen je items op een eenvoudige manier effectief worden georganiseerd. Dit is erg belangrijk als er maar één koelbox wordt meegebracht. Om je spullen te ordenen, kun je het eten en drinken naast elkaar zetten. Om te voorkomen dat je door lagen van andere dranken moet graven om het soort drankje te vinden dat je wilt, plaats je de minst geliefde dranken op de bodem van de koeler. Voeg meer ijs toe aan elke open ruimte die je kunt vinden om ervoor te zorgen dat er geen lege plekken zijn. De koelbox dient dan in de schaduw te worden geplaatst en niet langer open te staan ​​dan strikt noodzakelijk is om spullen eruit te pakken als dat nodig is. Overweeg ook om alles wat in de koeler gaat vooraf te koelen om te voorkomen dat de temperatuur te hoog wordt.

Overweeg om meer koelboxen mee te nemen

Je kunt één of twee koelboxen van Cool Box4You of andere merken meenemen als je met de auto naar de bestemming gaat. Je kunt het vullen met alles wat je nodig hebt, inclusief drankjes, vlees en andere items. Je dient meerdere koelboxen mee te nemen die of alleen voor eten of alleen voor drinken worden gebruikt. Als je twee koelboxen meeneemt, kun je de eerste gebruiken voor eten en de tweede voor drankjes. Dit beschermt het voedsel tegen bederf totdat je er bent. Als je maximale bescherming tegen bedervend voedsel wilt toevoegen, kun je hersluitbare plastic zakken gebruiken om het vlees en ander voedsel in te bewaren. Hoe meer koelboxen er worden meegebracht, hoe meer items je kunt meenemen. Je zult dus niet verhongeren of uitdrogen tijdens je reis en je kunt jezelf koel houden met de koude dranken in de koelbox.

Een oude koelbox gebruiken is prima

Als je een oude koelbox gebruikt, zorg er dan voor dat je deze grondig schoonmaakt. Je dient hiervoor een schone doek en afwasmiddel te gebruiken. Giet gewoon een beetje van het afwasmiddel in het water en meng het. Dompel dan je doek erin en begin met het schoonmaken van de koelbox. Wanneer het afwasmiddel te vies wordt, moet je het water verversen. Zorg ervoor dat je de binnenkant van de koelbox niet bekrast. Droog hem vervolgens af. Je koelbox droogt sneller als je de deksel open laat staan ​​terwijl je hem aan de lucht laat drogen. Dit is goed om nattigheid te vermijden die de vorming van schimmel kan bevorderen. Als je je koelbox binnenkort moet gebruiken, zorg er dan voor dat er absoluut geen water meer in zit door hem zorgvuldig af te drogen met een droge doek. Vergeet ook niet om je koelbox na elk gebruik schoon te maken en goed te drogen. Dit zorgt ervoor dat het bij het volgende gebruik niet gaat stinken.