Wat zijn de voordelen van een wake up light?

Wat zijn de voordelen van een wake up light?

Heb je moeite met opstaan? Ben je altijd de eerste uren van de dag niet te genieten? Heb je altijd het gevoel dat je heel erg op gang moet komen ’s ochtends? Door te kiezen voor een wake up light, kies je voor een totaal andere manier van ontwaken, waar je de rest van de dag heel veel baat bij zult hebben. Maar een wake up light biedt nog veel meer voordelen. Welke? Hieronder kun je ze lezen!

Productiever op je werk of studie

Heb je nog zo’n ouderwetse wekker? Eentje die gewoon lekker keihard gaat rinkelen, of heb je een radiowekker, waarbij je ’s ochtends gewekt wordt door keiharde muziek? De kans is groot dat je hierdoor niet erg fijn ontwaakt ’s morgens. Eigenlijk schrik je jezelf gewoon rot van dat gerinkel of die keiharde muziek, waardoor je eigenlijk meteen geïrriteerd bent als je wakker wordt. Kom je even later beneden, dan is de kans groot dat je dan niet echt op je best bent. Ook de eerste uren daarna, bijvoorbeeld op je werk, is de kans groot dat je jouw collega’s niet de beste versie van jezelf laat zien. Kan dit niet anders? Gelukkig wel! Met een wake up light word je namelijk geleidelijk aan wakker gemaakt, door middel van licht dat steeds feller wordt. Je lichaam en geest ontwaken hierdoor geleidelijk, waardoor je de overgang van nacht naar dag veel beter kunt maken. Je lichaam en geest krijgen hierdoor veel meer tijd om deze overgang te maken, waar je vervolgens de hele dag profijt van zult hebben. Ook de eerste uren van de dag ben je straks een stuk opgewekter en productiever op je werk of in je studie. Een wake up light is hierdoor dus ook nog eens een prima investering!

Geluiden toevoegen is ook mogelijk

Naast licht, kun je bij een wake up light ook gebruik maken van geluid om mee wakker te worden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor je favoriete klassieke muziek om mee wakker te worden, maar ook voor het geluid van het ruisen van de zee. Je kunt de wake up light overigens ook gebruiken als nachtlamp, waardoor het ook nog eens een fraai item wordt van het interieur van je slaapkamer. De beste wake up light voor jou, vind je online, je vindt hier een ruime keuze waar jouw ideale wake up light zeker tussen zal zitten.  Naast uitstekende wake up lights kun je op de website van SlaapHub nog veel meer producten vinden voor een betere nachtrust. Gun het jezelf!