Waterontharder, waarom is dat een geweldig idee?

Waterontharder, waarom is dat een geweldig idee?

Het is elke week weer een terugkerend probleem: die eeuwige kalkaanslag in de wasbak in je splinternieuwe keuken. Je blijft maar boenen en het is steeds weer hetzelfde liedje. Je hebt expres niet voor een zwarte wasbak gekozen omdat je hebt gehoord dat de witte kalkaanslag dan nog duidelijker te zien is, maar het is nu niet minder lelijk op die mooie kranen. Wat te doen?

De oplossing tegen kalkaanslag

Er bestaat een fascinerende oplossing om voor een vermindering in kalkvorming te zorgen, zodat de aanslag minder tot nihil wordt, en daardoor je apparatuur en sanitair niet direct kapot maakt. Alle dure en chemische middelen die je tot nu hebt gebruikt halen namelijk op korte termijn de aanslag misschien wel weg, maar kunnen ook zorgen voor een kortere levensduur van je sanitaire producten en de apparaten zoals je vaatwasser etc. Die wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk goed houden. Ook kun je vaak meer kapot maken dan waar je in eerste instantie op had geanticipeerd, zoals kitranden die na langdurig gebruik van antikalk-producten ook langzaam loslaten. 

Een magnetisch veld

Door een waterontharder van waterontharder.eco te plaatsen voorkom je de vorming van kalkaanslag. De waterontharder is tevens te bestellen via bol.com. De kalk wordt hierbij niet uit het water verwijderd, maar het wordt verhinderd zich überhaupt te vormen. Dit gebeurt door een magnetisch veld dat wordt geïnstalleerd, waardoor de mineralen magnesium en calcium niet meer met elkaar kunnen samensmelten. Door het samensmelten van die mineralen ontstaan normaliter kalkkristallen, die voor ons zichtbaar worden als kalkaanslag. Met zo'n antikalk magneet voorkom je dus de kalkaanslag en verminder je de aanzet tot wel 85%.  

Helemaal zelf te installeren

Het mooiste aan deze magnetische installatie is dat je het apparaat zelf gemakkelijk kan installeren, zonder dat er een loodgieter langs moet komen en je een rekening voorhoudt waar je u tegen zegt. Je bent geen onderhoud kwijt aan de antikalk en oude kalkaanslag zou al verdwijnen binnen 8 weken. Waar wacht je nog op? Nooit meer keihard boenen in je broodnodige weekend, dus heb je weer meer tijd voor de andere dingen die al maanden op je lijstje staan. Geniet ervan!