Machines testen? Dit is het voordeel van een stroomomvormer van Bribox

Machines testen? Dit is het voordeel van een stroomomvormer van Bribox

Heb jij een bedrijf dat machines levert aan het buitenland, of zelf machines maakt? Dan wil je deze machines natuurlijk goed kunnen testen voordat je ze verstuurt. Niet ieder land gebruikt echter dezelfde voltages en frequenties stroom. Hierdoor is het niet mogelijk om het apparaat te testen onder meerdere omstandigheden. Om dit probleem op te lossen, heb je een stroomomvormer nodig.

Bribox levert goede, effectieve omvormers voor commercieel gebruik. Wil je meer weten over de ze apparaten en de werking ervan? In dit artikel lees je alle informatie die je nodig hebt.

Hoe werkt het?

Een aggregaat is een machine die stroom opwekt. Deze machines worden aangedreven door dieselmotoren, benzinemotoren of gasmotoren. Er zijn verschillende types van aggregaten, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: stroom opwekken. Maar je kunt deze apparaten ook gebruiken om stroom om te zetten naar een ander type.

Krachtstroom aggregaten zijn over het algemeen groot en zwaar, en moeten dus op een stevige ondergrond geplaatst worden. Ze zijn meestal niet geschikt voor gebruik in huis of kleine panden, maar zijn wel ideaal voor grotere commerciële of industriële operaties. Een Bribox aggregaat krachtstroom is over het algemeen duur in aanschaf, maar kan uiteindelijk goedkoper zijn in gebruik dan andere elektrische generators. Dit komt omdat ze veel brandstof besparen en minder onderhoud nodig hebben. Meer weten over de prijs en mogelijkheden? Neem dan contact op met een medewerker van het bedrijf.

Omvormers van Bribox

Een Bribox krachtstroom omvormer is een apparaat dat typen stroom omzet in een andere vorm van elektriciteit. In Nederland hebben we type stroom van 400V / 50Hz, maar in andere landen kunnen de spanning en frequentie verschillen. Zo kun je de stroom omzetten naar 480V / 60Hz of 230V / 60Hz. Zoek je naar een specifieke spanning of frequentie? Dan kun je hiervoor meestal in overleg ook een omvormer voor krijgen. Verder is de stroom via een omvormer altijd constant, omdat storingen worden weggefilterd. Een omvormer kun je goed gebruiken om je eigen machines te testen met typen stroom gebruikt door andere landen.

Lijkt een krachtstroom omvormer iets voor jouw bedrijf? Kijk dan op de website van Bribox. Hier vind je meer informatie, tips en prijzen.