De leukste kinderfilms en -series op Netflix

De leukste kinderfilms en -series op Netflix

Netflix is een van de populairste streamingdiensten ter wereld. Naast het aanbod aan films en series voor volwassenen, heeft Netflix ook een groot aanbod aan films en series voor kinderen. Van animatiefilms tot de leukste en spannendste speelfilms, er is voor iedere leeftijd veel te vinden op Netflix. Zoek jij iets leuks om te kijken met de kinderen? In dit artikel bespreken we de leukste kinderfilms en -series toe die je nu op Netflix kunt vinden.

Kung Fu Panda

Nog altijd één van de meest populaire animatiefilms voor kinderen is Kong Fu Panda. Deze film is uitgekomen in 2008 en is inmiddels dus alweer wat ouder, maar deze film blijft erg leuk om te zien. De film is gemaakt door Dreamworks en gaat over het avontuur van Po, een dikke panda die per ongeluk in een groep kung fu helden terechtkomt. De film is erg humoristisch en leuk voor kinderen én volwassenen. Op Netflix kun je ook het tweede deel van Kong Fu Panda bekijken.

Shrek

Over populaire Netflix films gesproken: Shrek is nog altijd één van de meest geliefde kinderfilms van de afgelopen jaren. Deze film uit 2001 gaat over het avontuur van de gelijknamige ogre. Het is een grappige film met ook humor voor volwassenen, waardoor deze film ook erg leuk is om samen met je kinderen te kijken. Op Netflix vind je ook de tweede, derde en vierde Shrek film. Al blijven de eerste twee films nog altijd de leukste.

Avatar: The Last Airbender

Zoek je iets dat je vaker kunt aanzetten voor de kinderen?. Een goede keuze is dan de serie Avatar: The Last Airbender. Deze serie is uitgebracht in 2005 en werd toen enorm populair op Nickelodeon. Ook hier in Nederland zijn veel mensen opgegroeid met deze serie, waardoor ook veel volwassenen dit nog erg leuk vinden. De serie gaat soms over wat serieuzere onderwerpen, maar blijft altijd geschikt voor kinderen. Je vind in deze serie humor, actie en spanning, maar vooral ook goede levenslessen. Een ideale serie dus om te kijken met de kinderen.

Wil je meer te weten komen over series op Netflix en andere streaming platforms? Op Guidinc.nl vind je meer informatie over de beste series en films.