Op zoek naar een nieuwe hobby? LEGO!

Op zoek naar een nieuwe hobby? LEGO!

Je kent ze wel, die kleine gekleurde vierkante of rechthoekige blokjes die kleine kindjes overal laten rondslingeren en je erg veel pijn kunnen veroorzaken als je erop gaat staan. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat LEGO niet alleen is gemaakt voor kinderen? Ben je nog nooit in Londen geweest, maar wil je wel de Big Ben bewonderen? Bouw hem bij jou thuis met LEGO!

LEGO Star Wars voor de echte fans

LEGO staat erom bekend dat je oneindig veel dingen met deze blokjes kunt bouwen, letterlijk alles is mogelijk. Ben jij een grote fan van de Star Wars films? LEGO heeft een collectie van Star Wars uitgebracht waarmee je alle kenmerken van de films kunt bouwen. Breng uren door met het bouwen van de Millenium Falcon om deze vervolgens door de ruimte te laten vliegen. Grote fan van Yoda? Herbeleef alle avonturen van jouw favoriete Jedimeester en zijn krachtige lichtzwaard door deze met LEGO te bouwen. En het mooie aan dit bouwwerk is dat je jouw meesterwerk in je favoriete Jedimeesterhouding kunt zetten door zijn hoofd, wenkbrauwen en tenen te bewegen. Naast de Star Wars serie, heeft LEGO nog veel meer reeksen uitgebracht voor fans, zoals de Marvel reeks, Harry Potter reeks, Jurassic Park reeks en nog veel meer!

Bouw je fantasie

Als kind zijnde wordt er vaak aan je gevraagd wat je later wil zijn als je groot bent. Vaak is het antwoord ‘architect’, maar zodra het over is wordt er negen van de tien keer toch voor iets anders gekozen. Met LEGO kun je je dromen alsnog waarmaken, ook al is het niet je uiteindelijke baan geworden. Laat je gedachtes vloeien en ontwerp gebouwen die je nooit eerder hebt gezien, bouw je eigen stad met de hoogste, gekste en meest indrukwekkende gebouwen en kom erachter wat het is om een echte architect te zijn!

Samen aan de slag met LEGO

Hoe heerlijk is het om tijd door te brengen met je kindje en daarnaast hem te stimuleren om zijn creativiteit te ontwikkelen. LEGO heeft voor elke leeftijdscategorie aangepaste opties om kindjes zo leuk en veilig mogelijk te laten spelen en ze ontzettend veel plezier aan te bieden!

Is er geen speelgoedwinkel bij jou in de buurt? Kijk eens op de website van bijvoorbeeld Top1Toys. Hier vind je een groot assortiment LEGO om met jouw nieuwe hobby te beginnen Denk aan verschillende reeksen, voor verschillende leeftijdscategorieën en voor zowel meisjes als jongens!